Vores heste


Trold

"Fjordbolle" Vallak 29 år

Trold er en dejlig rolig ”fjordbolle” vallak, som elsker at blive nusset om. Han er god som dagen er lang, er en rigtig guttermand under ridning og kan derfor rides af alle.

Tulle

Krydsning 15 år

Tulle er en rødbroget lille krydsnings hoppe. Hun er en sød og madglad pony. Hun er lidt frisk, når man rider på hende, men er altid til at styre. Hun er altid klar på en godbid og et mulekys.

Bella

Welsh Mountain sec. A 13 år

Bella Donna er en Welsh Mountain sec. A hoppe. Hun er en lille sød pony, som passer til de små ryttere. Hun er altid glad og nyder livet som pony. Hun elsker mad og en god tur i skoven.

Conor's Beauty

Krydsning 18 år

Beauty er en flueplettet krydsnings hoppe. Hun er ekstremt kærlig og elsker at få opmærksomhed fra mennesker. Hun er en hest, der er lydig for benene og tøjlen. Under ridning er hun bombesikker og kigger aldrig. Hun er gammel jagthest, så hun elsker at ride i skoven.

Oskar

Fjordhest/Vallak 22 år

Oskar er en krydsning/fjordhest og vallak. Oskar elsker at blive gnubbet og striglet. Han er en doven hest, som skal trykkes lidt til, når man skal ride. Han er en sød og rolig hest, der kan rides af alle.

Maja

Palomino 11 år

Maja er en Palomino krydsnings hoppe. Hun er den største af alle HJRs skoleheste. Hun er en dejlig hoppe, som elsker at blive kysset og nusset om. Hun elsker at ride en tur i skoven og kan rides af alle.

Marcus

Fjordhest/Vallak 27 år

Marcus er en krydsning/fjordhest vallak. Han er den skolehest, der har været på HJR længst, og han har givet mange gode rideture og oplevelser gennem mange år. Han elsker at blive nusset om og elsker gulerødder og æbler. Han er også rigtig glad for en ridetur i skoven.

Lady

Pinto 17 år

Vi kalder hende "Lady" men hun hedder egentligt Caroline Vesterlund og er kåret PIN. Hun er en dejlig frisk hoppe, som kan rides af alle.

Bella (Isabella)

Pinto blanding 19 år

Vi kalde hende "Bella", men hun hedder "Lindely's Isabella" og er alletiders begynderhest. Hun er en blandings pony - hendes far en Pinto.

Robin

Tinker blanding 8 år

Robin er en dejlig Tinker blanding - som er sød og rar. Han elsker opmærksomhed og er venner med alle.

Bowie

DSP 6 år

Vi kalder ham Bowie, men han hedder egentligt "Thorup's Godi Boy" og er dansk sportspony med en del New Forest. Han er dog vokset lidt over mål for en pony :)

Julius

Fjordhest 18 år

Julius er verdens bedste begynder-hest. Han er venner med alle og kan rides med alle.

Vores sponsorer