Opstaldning på Hjørring Rideklub

Hjørring Rideklub er en velrenommeret rideklub, der tilbyder en række forskellige opstaldningsmuligheder til heste og ponyer.
Der er både mulighed for fuldpas og selvpas, med gode faciliteter.

Ved fuldpas vil hesten blive passet og plejet af erfarne og kvalificerede fagfolk, der vil sørge for dens daglige behov, såsom fodring, staldarbejde og almindelig pleje. Derudover vil hesten have adgang til gode udearealer og ridebaner, som sikrer den bedst mulige trivsel og sundhed.

For de, der foretrækker at tage sig af deres heste selv, er der mulighed for selvpas. Her vil man have adgang til de samme faciliteter og udearealer som ved fuldpas, men man vil selv skulle tage sig af alle daglige opgaver i forbindelse med hestens pleje og pasning.

Uanset om man vælger fuldpas eller selvpas, vil man kunne drage fordel af Hjørring Rideklubs mange faciliteter, herunder to store ridehaller, udendørsbaner, springbaner og meget mere. Derudover vil man have mulighed for at deltage i en række forskellige aktiviteter og arrangementer, der er målrettet mod både træning og socialt samvær.

Alt i alt er Hjørring Rideklub et ideelt sted for alle, der ønsker at opstalde deres heste og ponyer i en tryg og professionel atmosfære, med adgang til de bedste faciliteter og muligheder.  

Ønsker du at opstalde på Hjørring Rideklub?

Mia Olsen

Kontakt vores daglige leder Mia, og hør om mulighederne for opstaldning.
 

 

 

 

 

📞 42 55 62 23

dagligleder@hjr.dk

Vores sponsorer