Hjørring Rideklub

Mød vores elevheste

Trold Født: 1995

Trold er en dejlig rolig ”fjordbolle” vallak, som elsker at blive nusset om. Han er god som dagen er lang, er en rigtig guttermand under ridning og kan derfor rides af alle.

Tulle Født: 01.06.2009

Tulle er en rødbroget lille krydsnings hoppe. Hun er en sød og madglad pony. Hun er lidt frisk, når man rider på hende, men er altid til at styre. Hun er altid klar på en godbid og et mulekys.

Bella Født: 25.05.2011

Bella Donna er en Welsh Mountain sec. A hoppe. Hun er en lille sød pony, som passer til de små ryttere. Hun er altid glad og nyder livet som pony. Hun elsker mad og en god tur i skoven.

Conor´s Beauty Født: 01.01.2006

Beauty er en flueplettet krydsnings hoppe. Hun er ekstremt kærlig og elsker at få opmærksomhed fra mennesker. Hun er en hest, der er lydig for benene og tøjlen. Under ridning er hun bombesikker og kigger aldrig. Hun er gammel jagthest, så hun elsker at ride i skoven.

Oskar Født: 01.01.2002

Oskar er en krydsning/fjordhest og vallak. Oskar elsker at blive gnubbet og striglet. Han er en doven hest, som skal trykkes lidt til, når man skal ride. Han er en sød og rolig hest, der kan rides af alle.

Maja Født: 06.06.2013

Maja er en Palomino krydsnings hoppe. Hun er den største af alle HJRs skoleheste. Hun er en dejlig hoppe, som elsker at blive kysset og nusset om. Hun elsker at ride en tur i skoven og kan rides af alle.

Ciaran / Kian Født: 06.07.2009

Ciaran er en sortbroget Irish Cob vallak. Kian, som han kaldes i daglig tale, er en dejlig hest, som elsker en god tur i skoven. Han er en stærk hest, men er lige så sød, som han er stor.

Marcus Født: 05.06.1997

Marcus er en krydsning/fjordhest vallak. Han er den skolehest, der har været på HJR længst, og han har givet mange gode rideture og oplevelser gennem mange år. Han elsker at blive nusset om og elsker gulerødder og æbler. Han er også rigtig glad for en ridetur i skoven.

Personale hos Hjørring Rideklub

Frida Højen

Ansvarlig for elevafdeling

42601839 underviser[snabelA]hjr.dk
Camilla Pedersen

Staldmedhjælper

info[snabelA]hjr.dk
Clara

Staldmedhjælper

Andrea

Staldmedhjælper

Vega

Staldmedhjælper

Rasmus

Staldmedhjælper

Palle

Staldmedhjælper

Officiel Facebook gruppe

For dig der har egen hest opstaldet på Hjørring Rideklub

Se gruppe
Opstalder gruppe

For dig der har egen hest opstaldet på Hjørring Rideklub

Se gruppe
Skoleridning gruppe

For dig der har egen hest opstaldet på Hjørring Rideklub

Se gruppe
Instagram

For dig der ønsker at følge med i hvad der sker på Hjørring Rideklub

Se gruppe