Hjørring Rideklub

Regler ved eneundervisning ved eneundervisning i HJR

Ønsker man, at begrænse antallet af rytter i ridehallen, når man modtager eneundervisning, da kan man booke en tid i Sheets. Hvis der bookes en tid, da må der være max 4 andre ryttere i hallen, plus dem der skridter til/af. (OBS…. Hvis der er 2 ryttere der deler en undervisningstid, da må der kun være 3 andre ryttere i hallen) Altså i praksis betyder det, at der kan være op til 6 ryttere i ridehallen samtidigt, incl dem der skridter til/af. Man må gerne modtage ene-undervisning uden at booke tid på Sheets, men da må man påregne op til i alt 8 rytter i hallen på samme tid.

  1. Onsdag eftermiddag/aften er forbeholdt springning, samt hver anden lørdag fra 10-13 (lige uger).
  2. Når der er eneundervisning i hallen må der være max 6 ryttere i hallen, incl. dem der skridter til/af. Andre ryttere skal derfor booke sig ind, for at man kan benytte hallen samtidig. Det er derfor vigtigt at man dagligt orienterer sig i Sheets.
  3. Der må kun bookes til 1 underviser ad gangen på et givent tidspunkt.
  4. Der skal bookes ind til undervisning senest dagen før, og det gør man i Sheets. Man skriver sit navn efterfulgt af UV, så andre kan se at der er undervisning. Bruger man fx 45 min skriver man tiden i parentes hvor undervisningen ligger Eks (Joan UV 15-15.45).
  5. Ændringer/sletning af booket tid gøres hurtigst muligt, og man bedes lave et opslag på fbgruppen ”Opstaldere i HJR” om at man har ændret/slettet sin tid, så andre kan prioritere deres tid der ud fra.
  6. Der opfordres til at man ved undervisning, kun bruger den nødvendige tid til opvarmning og afskridtning, og er hurtig til at forlade hallen efter endt ridning. Når vejret er til det kan man godt skridte til og af udenfor, eller i den lille hal hvis den er ledig.
  7. Hvis ikke der er undervisning i hallen går man bare ind og rider som man plejer uden bookning i sheets.
  8. Torsdag ca. kl. 15-21 er forbeholdt undervisning ved Pernille Møller Kjær 😊
  9. For at komme på sheets skal man downloade ”google sheets” appen og sende sin mailadresse til Annette Frydberg, enten på sms 22668819 eller Messenger, og så tilføjer hun jer.
  10. Feedback til hvordan denne struktur fungerer for både dem der modtager undervisning og dem der rider selv skal sendes til: formand@hjr.dk

Personale hos Hjørring Rideklub

Frida Højen

Ansvarlig for elevafdeling

42601839 underviser[snabelA]hjr.dk
Camilla Pedersen

Staldmedhjælper

info[snabelA]hjr.dk
Clara

Staldmedhjælper

Andrea

Staldmedhjælper

Vega

Staldmedhjælper

Rasmus

Staldmedhjælper

Palle

Staldmedhjælper

Officiel Facebook gruppe

For dig der har egen hest opstaldet på Hjørring Rideklub

Se gruppe
Opstalder gruppe

For dig der har egen hest opstaldet på Hjørring Rideklub

Se gruppe
Skoleridning gruppe

For dig der har egen hest opstaldet på Hjørring Rideklub

Se gruppe
Instagram

For dig der ønsker at følge med i hvad der sker på Hjørring Rideklub

Se gruppe